Private Blog‌‌ Amin Reysian

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 4
بازدید کل : 6605
تعداد مطالب : 19
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


کد پیغام خوش آمدگویی کد پیغام خوش آمدگویی

زندگي سياسي

حجازی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 84 ثبت نام کرده بود ولی شورای نگهبان صلاحیت او را رد کرد كه بعد از ان به ايت الله رفسنجاني بيوست .ضمن آنکه ناصر حجازی در آخرین روز ماه فروردین 1390 در گفتگویی با پرتال شخصی خود در ارتباط با مسایل  اقتصادی و اجتماعی کشور از دولت انتقاداتی نمود که بازتاب بسیاری داشت.

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

دوران مربيگري ناصر حجازي

 

اولین تجربه مربیگری حجازی در محمدان بنگلادش بود و با این تیم 3 بار قهرمان لیگ کشور بنگلادش شد. نقطه اوج تاریخ این باشگاه با پیروزی بر تیم پرسپولیس و صعود به یک چهارم نهایی جام باشگاه های آسیا با مربیگری حجازی رقم خورد.

حجازی در سال 1375 سرمربيگري استقلال را پذيرفت و  در زمانی کمتر از سه سال، موفق شد این تیم را به مقام نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا ، قهرمانی و نایب قهرمانی در لیگ کشور برساند.در اين دوران حجازي توانست تيم استقلال را بعد از شكست 1-0 در تاريخ بيست و پنجم تير ماه 1376مقابل تيمي از كشور آذربايجان در مسابقات  جام خزر  ، در سي و دو ديدار متوالي داخلي و خارجي بدون شكست هدايت نمايد.اولين شكست استقلال بعد از سي و دو ديدار متوالي بدون باخت  ، مقابل تيم فولاد خوزستان در تاريخ 4 مرداد 1377از سري مسابقات ليگ كشور ودر حاليكه قهرماني استقلال از چند هفته مانده به پايان مسابقات مشخص شده بود ، اتفاق افتاد.حجازي بعد از قهرماني استقلال در جام باشگاههاي ايران  ،در تاريخ دوم شهريور 1377 (ماه جولاي )از سوي كنفدراسيون آسيا AFC بعنوان مربي برتر ماه اين قاره انتخاب شد.در بيانيه AFC  آمده است : حجازي توانسته است هم بعنوان مربي و هم بازيكن  ،استقلال را به مقام قهرماني ليگ باشگاههاي ايران برساند.

حجازی در ایران هدایت تیم های  بانک تجارت تهران ، شهرداری کرمان ،سپاهان اصفهان ،ماشین سازی تبریز ، ذوب آهن اصفهان ، استقلال رشت ،استقلال اهواز و نساجی قائمشهر را نیز عهده دار بود.

 حجازی در سال 1386 مجدداً هدایت باشگاه استقلال تهران را پذیرفت اما به دلیل عدم حمایت هیات مدیره وقت و دخالت در کار وی ، قبل از اتمام نیم فصل از سرمربیگری استقلال کناره گیری نمود تا بعنوان مدیر فنی نظاره گر عملکرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تیمی که حجازی ساخته بود و تا  صعود به مرحله نیمه نهایی وی را در کنار خود می دید ، توانست مقام قهرمانی جام حذفی کشور را بدست آورد.

ناصر حجازی در سال 1387 با پیشنهاد تیم ابومسلم خراسان مواجه گردید و علیرغم نظارت بر عملکرد این تیم در چند بازی  ، بدلیل مشکلات مالی پیشنهاد و هدایت این تیم را نپذیرفت.وی در سال 1388(2009) به سمت مدیرفنی تیم فوتبال دی استرادا اسلواکی منصوب گردید و توانست این تیم را راهی مرحله نیمه نهایی جام حذفی کشور اسلواکی کند که متاسفانه بدلیل مبتلا شدن به بیماری سرطان ریه ، نتوانست هدایت دی استرادا در این مرحله از مسابقات را عهده دار باشد تا زمینه حضور این تیم در جام يوفا فراهم گردد.

حجازی در سال 1389  ریاست کمیته فنی و عنوان مشاور ارشد مدیریت باشگاه استقلال تهران پذیرفت و در باشگاه گسترش فولاد تبریز نیز با سمت نماینده تام الاختیار مالک باشگاه به این تیم مشاوره می داد.

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

زندگي شخصي ناصر حجازي

 

پدرش متولد تبریز بود و در تهران آژانس املاک داشت. وی با چهار خواهر و یک برادر در خانواده ای هشت نفره زندگی می کرد.وی دوره دبستان را در مدرسه هخامنش و دوره دبیرستان را در مدارس سعادت ، سینا ، سهند و شرق طی کرد.

در سال 1350 وارد مدرسه عالی ترجمه شد و در سال 1356 لیسانس خود را دریافت کرد. حجازی متأهل و دارای دو فرزند به نام های آتیلا و آتوسا  است که آنها نیز از بازیکنان فوتبال بودند. آتیلا سابقه بازی و مربیگری در تیم استقلال تهران را داردو هم اکنون نیز  بعنوان مربی در همین تیم مشغول به کار است.وی دارای یک دختر به نام جانان است. آتوسا نیز بهترین گلزن فوتسال زنان ایران بود  و  همسر وی سعید رمضانی  نیز از بازیکنان فوتبال است که فرزندآنها امیر ارسلان نام دارد.

ناصر حجازی در آذر ماه 1388 متوجه شد که به بیماری سرطان ریه مبتلا است و درحالیکه به گفته پزشکان کمتر از 3 ماه برای زندگی فرصت داشت ، ماهها با روحیه مبارزه طلبانه خود در مقابل بیماری ایستادگی کرد  و سرانجام صبح دوشنبه  در تاریخ دوم خردادماه 1390 از دنیا رفت و در چهارم خرداد ماه بعد از خداحافظی با دوستدارانش در ورزشگاه آزادی ، در میان خیل عظیمی از  جمعیت در قطعه نام آوران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.


نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

زندگي بازيكني ناصر حجازي

 

 

 

باشگاهی

 

تیم فوتبال نادر در دسته دوم باشگاه های تهران اولین باشگاه حجازی بود  و از همانجا به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید. سال 1348 به تاج پیوست ودر همان سال ، قهرمانی جام باشگاه های آسیا و جام تخت جمشید را با این تیم به دست آورد . وی تا پایان دوران بازیگری خودبه جز مدت زمان کوتاهی که برای تیم شهباز بازی کرد و پس از جام جهانی 1978 آرژانتین که با تیم منچستر یونایتد انگلستان تمرین نمود  و در پنج دیدار دوستانه برای این تیم به میدان رفت، در بقیه این مدت دروازه بان تاج و استقلال تهران بود و با این  تیم چندین دوره قهرمانی در لیگ کشور ، جام باشگاه های تهران ، جام حذفی ایران و جام باشگاه های آسیا را جشن گرفت.حجازی پیش از آغاز جام جهانی 1978 آرژانتین و زمانی که با تیم ملی ایران به کشور فرانسه رفته بود ، با پیشنهاد تیم پاری سن ژرمن فرانسه مواجه گردید اما انتقال به باشگاههای اروپایی را به بعد از جام جهانی موکول کرد تا با پیشنهادات بهتری روبرو گردد که از سوی تیم منچستر یونایتد انگلستان این اتفاق افتاد ولی به دلیل عدم صدور رضایتنامه از سوی فدراسیون وقت این انتقال صورت نپذیرفت.حجازی در پایان دوران بازی خود به کشور بنگلادش رفت و دروازه بان و سپس سرمربی تیم محمدان شد و بازی خداحافظی خود را در همان تیم انجام داد.

ملی

حجازی اولین بازی ملی خود را در 22 شهریور 1348 در آنکارا در مقابل تیم ملی پاکستان انجام داد که با نتیجه 4 بر 2 به نفع ایران پایان یافت.آخرین بازی او هم در سال 1359 و در بازی ایران و کویت انجام گرفت و بعد از آن به دلیل قانون 29 ساله ها  که حضور بازيكنان بالای 29 سال در تیم ملی را ممنوع می کرد از تیم ملی کنار گذاشته شد.ناصر حجازی با تیم ملی ایران دو بار قهرمانی جام ملت های آسیا ( 1972 و 1976 ) و یک بار قهرمانی بازی های آسیایی 1974 تهران را جشن گرفت و در جام جهانی 1978 آرژانتین و المپیک 1972 مونیخ شرکت کرد و سهمیه حضور در المپیک 1976 مونترآل و مقام سومی جام ملت های آسیا 1980 را هم بدست آورد.حجازی علیرغم قانون 29 ساله ها که منجر به حذف اجباری و زودهنگام وی از حضور در تیم ملی گردید ، نزدیک به 70 بازی ملی در کارنامه خود دارد.

ادامه بيوگرافي اسطوره در بست هاي بعد

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

ديگر اسطوره ايراني

علی دایی متولد ۱ فروردین سال ۱۳۴۸، بازیکن ایرانی و از مشهورترین بازیکنان تاریخ تیم ملی فوتبال ایران است. تا پایان جام جهانی ۲۰۰۶ بازیکن اصلی و کاپیتان تیم ملی ایران بود. دایی ۱۰۹ گل ملی در کارنامهٔ خود دارد و با فاصلهٔ زیادی بهترین گلزن بازی‌های ملی در تاریخ فوتبال جهان است.
دایی سابقهٔ بازی در تیم‌های آلمانی همچون بایرن مونیخ را دارد و به همراه این تیم به نایب قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا دست یافته‌است. او اکنون در باشگاه سایپا به عنوان سرمربی تیم سایپا فعالیت می‌کند
.
باشگاهی

دایی، فوتبال را از باشگاه‌های کوچک شهر اردبیل همچون استقلال اردبیل و شهرداری اردبیل آغاز کرد . اوپس از قبولی در دانشگاه صنعتی شریف و اقامت در تهران به تیم تاکسیرانی تهران پیوست. او سپس به بانک تجارت پیوست و در این تیم بود که او مورد توجه بیشتری قرار گرفت و برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد.
دایی بعدها به پرسپولیس تهران و سپس السد قطر پیوست و از این این تیم راهی اروپا شد و همراه با کریم باقری به آرمینیا بیله‌فلد باشگاه آلمانی و خداداد عزیزی به اف سی کلن پیوست. مقصد بعدی او بایرن مونیخ آلمان بود. فرانس بکن‌بائر رییس باشگاه بایرن مونیخ علی دائی را برای این باشگاه انتخاب کرد و وی را مهاجمی در سطح جهانی قلمداد کرد. حضور دایی در بایرن مونیخ آلمان نقطه‌ اوج فوتبال او بود، زیرا پیش از آن حضور بازیکنی ایرانی در یک باشگاه معتبر نظیر بایرن مونیخ سابقه نداشت. دایی به همراه بایرن مونیخ تا فینال جام باشگاه‌های اروپا رفت و در نهایت مدال نقرهٔ آن بازی‌ها را به دست آورد. گرچه دایی در بازی فینال به میدان نیامد
.
او سپس به هرتا برلین آلمان پیوست و با پوشیدن پیراهن ۹ از اصلی‌ترین بازیکنان این تیم بود. دایی با هرتا برلین هم در جام باشگاه‌های اروپا بازی کرد و دو بار دروازهٔ چلسی و یکبار دروازهٔ آث میلان را گشود. حضور موفق علی دائی در باشگاه‌های اروپایی راه را برای بسیاری از بازیکنان آسیایی از جمله هیده توشی ناکاتا و مهدی مهدوی کیا گشود
.
علی دایی با باشگاه سایپا به عنوان بازیکن و سرمربی تیم سایپا فعالیت خود را آغاز کرد. این تیم توانست در خرداد ماه ۸۶ قهرمانی ششمین لیگ برتر را به دست آورد. او همزمان با قهرمانی سایپا در روز ۲۸ می ۲۰۰۷(۷ خرداد ۱۳۸۶) بازدن گل قهرمانی سایپا که آخرین گل اقای گل جهان بود از بازی کردن فوتبال برای همیشه خداحافظی کرد
.
علی دایی در سال‌های اخیر همواره بازیکن اصلی ایران و کاپیتان این تیم بوده‌است. او بیشترین بازی ملی و بیشترین گل زدهٔ تاریخ تیم ملی را دارد (گل‌های زدهٔ او در میان تمام تیم‌های جهان نیز اول است
).
او در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات به همراه باقری و عزیزی از بهترین ستارگان ایران بود
.
او در بازی معروف ایران و استرالیا در بازی پلی اف مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه پاس گل دوم ایران را برای خداداد عزیزی ارسال کرد و این گل باعث راهیابی ایران به جام جهانی شد
.
او به همراه ایران در دو جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۰۶ آلمان به میدان آمد و تا به حال در۵ بازی ایران در این بازی‌ها شرکت کرده‌است. این پاس دایی بود که زمینه‌گذار گل مهدوی‌کیا به آمریکا در جام جهانی ۹۸ شد
.
از نقاط اوج دوران ورزشی دایی را می‌توان روز ۱۴ نوامبر ۲۰۰۴ دانست. او در این روز و در مسابقات مقدماتی راهیابی به جام جهانی ۴ بار دروازهٔ لائوس را گشود تا نام خود را به عنوان اولین فوتبالیست تاریخ جهان که ۱۰۰ گل در بازی‌های ملی به ثمر رسانده ثبت کند.علی دایی در لیگ برتر ایران در سال ۱۳۸۶ به عنوان سرمربی و بازیکن توانست تیم سایپا را به قهرمانی برساندو توانایی های خود را به رخ منتقدان بکشد و بر افتخارات خود بیافزاید
.
تیم‌های باشگاهی

سلمان آباداردبیل، تاکسی‌رانی، بانک تجارت، پرسپولیس (ایران)
آرمینیا بیله‌فلد، بایرن مونیخ، هرتابرلین (آلمان
)
السد (قطر
)
پرسپولیس، صبا باتری (ایران
)
سایپا تهران

بهترین گلزن در بازی‌های بین‌المللی

وی یکی از بهترین گلزنان تاریخ فوتبال و نفر اول در لیست گلزنان بین‌المللی است. او هم‌چنین بهترین گلزن در تاریخ بازی‌های آسیایی است. در دور مقدماتی جام جهانی سال ۱۹۹۸ هم، او با به ثمر رساندن 38 گل در 56 بازی در رتبه‌ی اول قرار داشت.
در سال ۱۹۹۶ با به ثمر رساندن ۲۰ گل، دایی به عنوان بهترین گلزن در بازی‌های بین‌المللی توسط فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) معرفی گردید. در ضمن دایی اولین گلزن آسیایی جام باشگاههای اوروپا است ازجمله گلهای بیادماندنی او دوگل اوبه چلسی وتک گل او به میلانACدر لیگ قهرمانان اروپا که باعث صعودتیم هرتابرلین به مرحله بعد لیگ قهرمانان شد

زندگی شخصی
علی دایی در اردبیل متولد شد. او بعدها به دانشگاه صنعتی شریف راه یافت و لیسانس خود را در رشتهٔ متالورژی دریافت کرد. همچنین وی به تازگی ازدواج کرده‌است. علی دائی علاوه بر فوتبال در تجارت نیز مردی موفق بوده‌است. وی گرداننده چندین شرکت بزرگ و رستوران‌های متعدد است. دائی هیچ گاه از خرج کردن ثروت خود در راه کمک به افراد بی بضاعت و امور خیریه دریغ نورزیده‌است. این فوتبالیست برجسته ایرانی طی سالهای اوج فوتبال خود بارها در مسابقات فوتبال با نیات خیرخواهانه به میدان رفته‌است، از جمله در دیدار ستارگان فوتبال جهان و تیم منتخب بوسنی با همراهی روبرتو باجو و دیگر ستاره‌های افسانه‌ای فوتبال. او همچنین همراه بامادلین آلبرایت و دیوید بکام باسازمان یونیسف همکاری داشته‌است.
دایی همچنین دارای تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی است
.
عضویت درفیفا

علی دائی توانست برای اولین بار یک بازیکن ایرانی باشدکه عضوکمیته بین المللی فوتبال فیفاگرددوفوتبال ایران رادرعرصه بین‌المللی مطرح کند.

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

بيوگرافي فوتباليست معروف علي كريمي

نام : علی کریمی

 

محل تولد: کرج

قد:178

وزن 79 کیلو گرم

 

علی کریمی یکی از سر شناسترین و بهترین بازیکن های تیم ملی وحتی در اسیا است.کریمی با تکنیک زیبا ومتحیر خود توانست پله های ترقی را سریع طی کند وبتواند در لیگ معتر المان نامی از خو د به جا بگذارد .او در اوایل بازی خود در تیم فتح به درخشش رسیدودیری نگذشت که توانست مدیران تیم پرسپولیس را به خود جلب کند او در تاریخ1377 خرداد با تیم پرسپولیس قرار داد بست 22 شهریور 1377در مقابل تیم پلی اکریل اولین بازی رسمی خود را در تیم پرسپولیس در جناح راست انجام داد در اولین بازی پرسپولیس با حضور سلطان قلبها و پیشکسوت فوتبال ایران علی پروین بعد از 5 سال روی ضربه کرنر توانست گل زنی کند بازی زیبا و منحصر به فرد او توانست نظر منصور پور حیدری مربی ان زمان تیم ملی به خود جلب کند وبتواند در تیم ملی بازی کند در دیدار دوستانه مقابل کویت اولین بازی خود را در تیم ملی انجام داد در فینال بازی های بانکوک در برابر تیم ملی کویت توانست گل زنی بکند9 بهمن 1377:
در مسابقات جام دانهیل در ویتنام بازوبند کاپیتانی تیم امید را به بازو بست.( 2-0 کویت
)
13
بهمن 1377
:
در سومین بازی وقتی ایران دو بر صفر عقب افتاد. کوردس وی را به زمین فرستاد. در اعتراض به اخراج علی انصاریان ضربه ای به سینه داور مسابقه( کامیکاوا از ژاپن) زد و خود نیز اخراج شد
.
22
بهمن 1377
:
کنفدراسیون فوتبال آسیا طی حکمی وی را به مدت دو سال از حضور در میادین محروم کرد. این حکم بعدها به یک سال کاهش یافت
.
10
مرداد 1378
:
در بازی دوستانه پرسپولیس در مقابل آرمنیا بیله فلد برای دقایقی راهی میدان شد
.
20
دی 1378
:
در بازی دوستانه پرسپولیس در مقابل قطربه میدان رفت و موفق به گل زنی شد
.
18
بهمن 1378
:
پس از یک سال محرومیت در بازی مقابل پلیس عراق با داوری کامیکاوا ژاپنی برای پرسپولیس به میدان رفت
.
3
اردیبهشت 1379
:
تک گل پرسپولیس را مقابل سامسونگ کره به ثمر رساند تا به مقام سومی جام باشگاههای آسیا برسد
.
13
خرداد 1379
:
به همراه تیم ملی قهرمان بازی های غرب آسیا شد. کریمی در این مسابقات 4 گل به ثمر رساند و ستاره مسابقات بود
.
25
تیر 1379
:
از سوی AFC به عنوان بازیکن ماه آسیا در ماه ژوئن 2000 انتخاب شد
.
18
مرداد 1379
:
هیات مدیره پرسپولیس بنا بر دلایل نا معلومی پیشنهاد 2 میلیون دلاری پروجا ایتالیا را رد کردند
.
3
شهریور 1379
:
در بازی مقابل الوکره قطر در حالی که پرسپولیس با دو گل از حریف خود عقب بود دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد.(4-2 پرسپولیس
)
14
آذر 1379
:
در بازی های مقدماتی جام جهانی در تبریز در مقابل تیم گوام برای اولین بار هت تریک کرد.
9
دی 1379:

 

AK8_national_02.jpg
گل دقیقه 90 او داربی جنجالی پرسپولیس استقلال را به تساوی 2-2 کشاند
.
21
دی 1379
:
در تمرینات اتلتیکو مادرید شرکت کرد. اما باز هم پرسپولیس با انتقال وی مخالفت کرد
.
21
اسفند 1379
:
در بازی مقابل الهلال عربستان در دقایق پایانی نیمه اول بازی یک گل به حریف زد تا با رکورد گلزنی غلام وفا خواه در جام باشگاههای آسیا برای پرسپولیس برابری کند. در این روز نماینده اتلیتیکو مادرید در ورزشگاه حاضر بود
.
3
خرداد 1380
:
آخرین بازی خود برای پرسپولیس را در مقابل سامسونگ کره انجام داد

28
خرداد 1380
:
علی رغم پیشنهادات خوب اروپایی به تیم الاهلی امارت پیوست
.
24
مرداد 1380
:
در بازی دوستانه مقابل اسلواکی هت تریک کرد.(4-3 ایران
)
16
شهریور 1380
:
در بازی مقابل عراق در بازیهای مقدماتی جام جهانی در بغداد گل اول ایران را به ثمر رساند تا ایران بعد از 32 سال بر عراق فائق آید.( 2-0 ایران
)
16
آبان 1380
:
برای دومین بار به عنوان بازیکن ماه اکتبر2001 آسیا دست یافت
.
19
آبان 1380
:
در بازی رفت در پلی آف مقدماتی جام جهانی برابر ایرلند کریمی ستاره میدان بود. کریمی در دو صحنه مقابل شی گیون ناکام ماند
.
27
اردیبهشت1381
:
در انتخابات بهترین بازیکن سال 2001 آسیا با حق کشی چینی ها در جایگاه سوم قرار گرفت
.
28
اردیبهشت 1381
:
به عنوان بهترین بازیکن خارجی سال امارات شناخته شد
.
22
خرداد 1380
:
در فینال جام حذفی امارات یک گل به ثمر رساند تا تیمش با برتری برابر الجزیره قهرمان حذفی امارت شود
.
بهمن 1380
:
در آخرین بازی از دور مقدماتی جام باشگاههای آسیا به همراه الاهلی نتوانست تا از سد پاختاکور ازبکستان بگذرد و از دور رقابت ها حذف شد
.
17
بهمن 1380
:
تیم ایران در استادیوم آزادی 3 بر2 مغلوب اسلواکی شد که علی کریمی هر دو گل ایران را در این بازی به ثمر رساند تا در دو بازی 5 گل برابر اسلواکی به ثمر رسانده باشد
.
20
شهریور 1381
:
به صلاحدید برانکو از فهرست مسافران بوسان کنار گذاشته شد.
اردیبهشت 1382:


با نایب قهرمانی لیگ امارات به عنوان آقای گلی لیگ امارت و همچنین بهترین بازیکن لیگ امارات دست یافت
.
خرداد 1382
:
علی رغم پیشنهادات بسیار عالی تیم های اروپایی قرارداد خود را با الاهلی دوبی دو سال دیگر تمدید کرد
.
21
مهر 1382
:
در مسابقه جام بین قاره ای در تهران دو گل به نیوزلند زد و قهرمان جام آسیا – اقیانوسیه شد.(3-0 ایران
)
تیر 1383
:
در بازیهای غرب آسیا در تهران به همراه تیم ملی قهرمان شد
.
10
مرداد 1383
:
در جام متهای آسیا برابر کره جنوبی هت ترک کرد
.
18
مرداد 1383
:
با پیروزی برابر بحرین به مقام سومی جام ملتهای آسیا دست یافت. وی به طور مشترک با علا هبیل از بحرین عنوان آقای گلی این رقابتها را با 5 گل به خود اختصاص داد. اما علی رغم درخشش فوق العاده او جام بهترین بازیکن رقابتها به نا حق به ناکامورا ژاپنی تعلق گرفت
.
18
آذر 1383
:
توسط AFC به عنوان مرد سال فوتبال آسیا معرفی و صاحب توپ طلا شد
.

افتخارات شخصی
:
بازیکن سال 2004آسیا

بازیکن ماه آسیا دو بار در اکتبر 2001 و ژوئن 2000

بهترین بازیکن لیگ امارات در سالهای 2004 و 2002

آقای گلی امارت در فصل 2004

AK8_national_04.jpg
افتخارات ملی و باشگاهی
:
سومی جام ملتهای آسیا 2004 چین

قهرمانی بازیهای غرب آسیا 2000 و 2004

قهرمان جام آسیا – اقیانوسیه 2003

دو عنوان سومی باشگاههای آسیا به همرا پرسپولیس در سالهای 79 و 80

دو قهرمانی باشگاههای ایران با پرسپولیس 77 و 78

قهرمانی جام حذفی ایران با پرسپولیس 77

قهرمانی جام حذفی امارت با الاهلی 2002

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

بيوگرافي با افتخارترين برسبوليسي

پروین ، پرافتخارترین پرسپولیسی فوتبال ایران


زندگینامه و آغاز فوتبال

علی پروین در روز سوم مهرماه1325 در تهران ، محله بازار ، كوچه غریبان ، پنجمین فرزند یك خانواده پرجمعیت ده نفره بود كه به دنیا آمد. تولد پروین تقریباً مصادف است با تاسیس باشگاه مردمی و بازیكن ساز شاهین .

علاقه پروین به فوتبال از همان سال های كودكی شكل گرفت به طوری كه علی كوچولو شبها توپ پلاستیكی اش را با خود به رختخواب می برد. علی ، كوچك بود كه خانواده اش به محله دولاب ( خیابان عارف) نقل مكان كرد. این جابجایی در افزایش علاقه او به فوتبال تاثیر بسزایی داشت زیرا محله دولاب به خاطر داشتن زمین های خاكی فراوان مثل زمین نادر ، زمین منبع ، زمین عارف و ... از قدیم پاتوق كوچك و بزرگ بود . علی در مهرماه1332 وارد دبستان شد و از مدرسه توحید ، تحصیل را آغاز كرد ولی عشق و علاقه او به فوتبال نمی گذاشت به درس و مشقش برسد . به همین علت از همان سال های اول در زمینه تحصیلی چندان موفق نبود.

پروین فوتبال را به طور جدی از دوازده سالگی و از زمین عارف واقع در خیابان17 شهریور و محلات شیوا و غیاثی آغاز كرد . اولین تیمی كه او به عضویت آن درآمد تیم عارف بود كه با همت و تلاش جعفر بیگی درست شده بود. پروین در این سال ها شاهد درخشش فوتبالیست های ایرانی مثل كوزه كنانی ، دهداری ، جدیكار ، برومند و ... در عرصه بازی های داخلی و خارجی بود و همیشه بازی های دو تیم پرطرفدار شاهین و تاج را پیگیری می كرد.

روز پنجم خرداد 1337 برای این نوجوان فوتبالدوست یك روز تلخ و فراموش نشدنی بود زیرا تیم ملی فوتبال ایران در بازی های آسیایی1964 توكیو با4 گل به تیم رژیم اشغالگر قدس ( اسرائیل ) باخت . پروین بسیار ناراحت و غمگین بود و آرزو می كرد ای كاش ! روزی برسد كه من پیراهن تیم ملی را بر تن كنم كه اگر این طور شود بهترین بازی را انجام می دهم و حتی جانم را فدای تیم كشورم كنم . یك سال بعد (1338 ) او در امجدیه حاضر بود تا فینال یك حذفی تهران بین دو تیم شاهین و استقلال را تماشا كند . ( بازی2-2 مساوی شد و چند روز بعد دوباره تكرار شد).

آغاز فوتبال باشگاهی عضویت در باشگاه كیان

پروین كلاس دهم بود كه به تیم البرز كه در واقع تیم دسته دوم باشگاه كیان بود – پیوست ، تیمی كه توسط علی الهی و داود معروف اداره می شد . درخشش او و بازی های قابل قبولش باعث شد تا در سال1334 به تیم كیان – كه آن زمان منصور امیرآصفی را به عنوان مربی و بازیكنانی نظیر پرویز قلیچ خانی ، گودرز حبیبی و عزت جانملكی را در اختیار داشت- بپیوندد. وی دو سال در باشگاه كیان عضویت داشت .

حضور در تیم ملی جوانان

پروین در این زمان به تیم ملی جوانان دعوت شد و این تیم را در مسابقات1966 فیلیپین همراهی كرد و تا مرحله¼ نهایی صعود كردند ولی در آن جا حذف شدند. پروین در این دوره بازی ها5 گل به تیم های ژاپن و سریلانكا زد.

حضور در باشگاه پیكان

پس از تشكیل باشگاه پیكان در سال1346 ، پروین به این تیم پیوست . وی در سال1347 مرد شماره یك تیمش بود و در سال48 علی رغم پیوستن بازیكنان بزرگی مثل همایون بهزادی كه از پرسپولیس به پیكان آمده بودند بازهم بهترین یار تیمش بود و موفق شد با گلهای خود و با كمك دیگر بازیكنان ، قهرمانی باشگاه های تهران را به ویترین باشگاه پیكان اضافه كند .

تیم پیكان در سال48 ، سه بازی دوستانه را به شرح زیر برگزاركرد:

·پیكان1- استوا بخارست رومانی صفر

·پیكان3- منتخب ایالات پاكستان1

·پیكان صفر – بانیك استراوا چكسلواكی2

در فروردین1349 پیكان با مربیگری آلن راجرز فاتح جام بین المللی دوستی شد و نتایج زیر را كسب كرد :

 پیكان2- دمیراسپور تركیه1

·پیكان3- كریوا رومانی1

·پیكان2- ارتش مسكو شوروی3

بازی خوب پروین به همراه تیمش در برابر تیم های یاد شده موجب شد تا پیكان آوازه ای داشته باشد . همچنین این تیم در یك دیدار تداركاتی دو بر یك مغلوب تیم ملی امید استرالیا شد ( گل پیكان توسط پروین به ثمر رسید) .

سال1349 ، حضور در پرسپولیس و تیم ملی

در بیست وچهار سالگی توسط محمد بیاتی ( مربی وقت ) به تیم ملی دعوت شد و در روز15 شهریور1349 و در رقابت های جام عمران منطقه ای در مقابل تیم ملی پاكستان در نیمه دوم به جای علی جباری به میدان آمد و یكی از هفت گل ایران را نیز به ثمر رساند . وی دوازده روز بعد (27 شهریور ) برای اولین بار با پیراهن پرسپولیس به میدان آمد و این تیم را در مصاف با عقاب یاری داد.

در روز سوم مهرماه در دیدار دوستانه با استقلال (3-2 ) یكی از دو گل تیمش را زد و به همراه تیم پرسپولیس قهرمان تهران شد و به مسابقات لیگ منطقه ای راه یافت كه بازی های خود را در كرمان پیگیری كرد.

پرسپولیس پس از صعود از گروه اول ( زیر گروه ) در مرحله دوم با تیم های پاس و برق تهران و استقلال شیراز همگروه شد و به عنوان تیم دوم گروه خود به مصاف تیم اول گروه دیگر استقلال رفت و در حالی كه بازی تا دقیقه75 یك بر یك مساوی دنبال می شد ، قرمزها در اعتراض به نحوه قضاوت ، زمین بازی را ترك كردند! فدراسیون وقت نیز پرسپولیس را3 بر صفر بازنده اعلام كرد.

بازی جنجالی در برابر استقلال

یكشنبه1349/10/27– ورزشگاه امجدیه

نیمه نهایی لیگ ایران : پرسپولیس1- استقلال1 تا دقیقه75

بازیكنان پرسپولیس : عزیز اصلی – جعفر كاشانی – اكبر محمدی – مهراب شاهرخی – ابراهیم آشتیانی – علی پروین – فریدون معینی – اصغر ادیبی – رضا وطنخواه – حسین كلانی – همایون بهزادی ( كاپیتان )

مربی : حسین فكری

بازیكنان استقلال : فرهنگ بادكوبه – پرویز قلیچ خانی ( كاپیتان ) – مهدی لواسانی – جلال طالبی – مهدی حاج محمد – نصرالله عبدالهی – اكبر كارگر جم – علی جباری – كارو حق وردیان – جواد قراب ( عباس مژدهی ) – غلامحسین مظلومی ، مربی : رایكوف

سال1350– قهرمانی در لیگ و جام كورش

پروین در قالب تیم پرسپولیس ، قهرمانی در لیگ را تجربه و در این بازی ها6 بار گلزنی كرد . در این سالها پرسپولیس كه از نظر مادی در وضع خوبی بسر می برد در برابر باشگاه های خارجی بسیاری حاضر شد.

· پرسپولیس2- هامبورگ آلمان2

· پرسپولیس1- گوارانی برزیل صفر

گل : علی پروین

· پرسپولیس2- القادسیه كویت1

گلها : علی پروین

· پرسپولیس2- كروز یرو برزیل4

· پرسپولیس1- كریستال پالاس انگلستان5

· پرسپولیس1- كلودبن دانمارك1

· پرسپولیس1- ناسیونال اروگوئه صفر

· پرسپولیس1- اسلوبو یوگسلاوی صفر

در این سال پروین در دو دیدار پرسپولیس علیه استقلال به میدان رفت كه حاصل آن یك تساوی برای دو تیم و سك پیروزی4 بر 1 برای پرسپولیس بود .

در این سال رقابت های جام بین المللی كورش نیز برگزار شد و یا قهرمانی تیم ملی ایران خاتمه یافت .

سال1351 ، صعود به المپیك و حضور در جام جهانی كوچك

تیم ملی فوتبال ایران در این سال درگیر مسابقات مقدماتی المپیك1972 مونیخ بود و در پایان موفق شد مجوز حضور در المپیك را بدست آورد . یك هفته بعد از صعود به المپیك ، تیم ملی ایران عازم بازی های جام برزیل موسوم به جام جهانی كوچك شد و4 دیدار حساس رابرگزار كرد.

ایران1- ایرلند جنوبی2

ایران صفر – پرتغال3

ایران1- اكوادور1

ایران1- شیلی2

در شهریور1351 ، بازی های المپیك مونیخ برگزار شد و تیم ملی ایران با دو شكست سنگین در برابر مجارستان و دانمارك و یك پیروزی دلچسب در برابر برزیل در دور اول حذف شد . در بازی های مقدماتی و نهایی المپیك و همچنین جام برزیل ، علی پروین یكی از بازیكنان ثابت تیم بود كه در كنار قلیچ خانی ، قراب و صادقی ، خط میانی تیم ملی را تشكیل می دادند و به تناول بازیكنانی مثل مناجاتی ، جباری و حق وردیان در كنار آنها بازی می كردند . تركیب ثابت پرسپولیس در این سال عبارت بود از : طاووسی ، كاشانی ، وطنخواه ، آشتیانی ، شاهرخی ، معینی ، پروین ، ادیبی ، بهزادی ، كلانی ، ایرانپاك و خردبین

سال1352 ، قهرمانی در اولین جام تخت جمشید

در این سال بازیهای مقدماتی جام جهانی1974 آلمان برگزار شد و تیم ملی ایران كه در دور اول درخشان ظاهر شده بود در مصاف با قهرمان قاره اقیانوسیه ( استرالیا ) با بدشانسی مواجه شد و با مصدومیتهای ناشی از برگزاری دیدار دوستانه با زلاندنو كه چند روز قبل از دیدار با استرالیا انجام شده بود و اعمال نظرهای غیر مسئولانه ، عدم تدارك كافی و سیستم دفاعی و محافظه كارانه در برابر استرالیا شكست سنگینی را متحمل شد . یك هفته بعد در تهران ، ایران با دو گل استرالیا را مغلوب كرده ولی به خاطر گل زده كمتر ، از جام جهانی خداحافظی كرد. در این رقابتها پروین یكی از اعضای ثابت و كلیدی ایران بود.

سال52 اولین دوره جام تخت جمشید برگزار شد و تیم پرسپولیس در اوج قدرت خود با كسب37 امتیاز و بدون باخت و با داشتن بهترین خطوط دفاع و حمله قهرمان شد. نتیجه حیرت انگیز6 بر صفر این تیم در مقابل تاج تهران نیز در همین سال به وقوع پیوست. همچنین در این سال پرسپولیس در حالی كه از بازیكنان بزرگی سود می جست و پروین را در اوج می دید در چارچوب دیدارهای بی المللی و دوستانه به مصاف حریفان رفت .

· پرسپولیس1- چلسی انگلستان صفر

· پرسپولیس3- هندون انگلستان صفر

· پرسپولیس1- جوانان سائوپائولو صفر

سال  1353 ، قهرمانی در بازیهای آسیایی

در سال53 ، تیم پرسپولیس نایب قهرمان دومین دوره جام تخت جمشید شد . تركیب اصلی پرسپولیس در این سال عبارت بود از : مودت ، كاشانی ، الله وردی ، معینی ، وطنخواه ، سلیمانی ، پروین ، ادیبی ، ایرانپاك ، كلانی و حاج رحیمی پور ، در شهریور ماه همین سال بازیهای آسیایی1974در تهران برگزار شد و ایران با غلبه بر تیمهای پاكستان ، برمه و بحرین به مرحله1/8 نهایی صعود كرد و در آنجا اسیر خط دفاعی و بازی بسته تیم مالزی شد تا اینكه علی پروین با گل سرنوشت ساز خود راه صعود ایران را هموار كرد .

در مرحله بعدی نیز ایران با گذر از سد تیمهای كره جنوبی و عراق به فینال رسید و در نهایت با شكست رژیم اشغالگر قدس قهرمان آسیا شد . در روز29 آذر در دیدار با چكسلواكی ، پروین كه در این زمان28 ساله بود برای اولین بار  بازوبند كاپیتانی تیم ملی را بر بازو بست.

سال1354 ، صعود به المپیك و قهرمانی در جام تخت جمشید

در این سال بازیهای مقدماتی المپیك1976 مونترال برگزار شد و تیم ایران با گذشتن از سد تیمهای چون عربستان ، عراق ، بحرین و كویت مجوز حضور در المپیك را اخذ كرد. در این رقابتها پروین كاپیتان تیم ملی بود . در این سال جام تخت جمشید نیز سومین دوره خود را انجام شده دید و تیم پرسپولیس با كسب42 امتیاز بالاتر از تیم هما قهرمان شد. تركیب اصلی پرسپولیس در سال54 : مودت – ذوالفقار نسب – آشتیانی – حاج رحیمی پور – پروین – دادكان – سلیمانی – ایرانپاك – فتاحی – ادیبی – دستجردی .

پروین ، دروازه شیاطین سرخ را گشود

پرسپولیس در سال54 در یك دیدار دوستانه به مصاف تیم مشهور منچستر یونایتد انگلستان رفت و با این تیم1-1 مساوی كرد . گل پرسپولیس توسط علی پروین به ثمر رسید .

سال1355 ، قهرمانی جام ملتها و حضور در المپیك

سال55، برای پروین ، سالی توام با افتخار بود . وی در این سال پس از خداحافظی ابراهیم آشتیانی ، رسماً كاپیتان پرسپولیس شد و به همراه این تیم عنوان نایب قهرمانی جام تخت جمشید را بدست آورد. تركیب اصلی پرسپولیس در این سال : مودت – دادكان – ذوالفقار نسب – فاطمی مقدم – ادیبی – پروین – حاج رحیمی پور – عزیزی – ایرانپاك – الله وردی – دستجردی .

در خرداد همان سال جام ملتهای آسیا (1976) در تهران پیگیری شد و ایران با برتری مقابل تیمهای عراق ، یمن و چین به فینال بازیها رسید كه در بازی نهایی ایران با ضربه آزاد تماشایی پروین ، سومین جام ملتهای آسیا را به طور متوالی از آن خود كرد. یك ماه پس از قهرمانی آسیا ، پروین به همراه تیم ملی عازم كانادا شد. تیم ملی ایران در المپیك1976 كانادا نتایج نسبتاً خوبی گرفت .

ایران1- كوبا صفر

ایران2- لهستان3

ایران1- شوروی2

پروین در برابر تیم قدرتمند لهستان – كه در آن دوره قهرمان بازیها شد – موفق شد گل اول ایران را به زیبایی هر چه تمامتر به ثمر برساند. در دیماه همان سال بازیهای مقدماتی جام جهانی آرژانتین شروع شد و تیم ایران در بازی اول به راحتی و با نتیجه3 بر صفر عربستان را مغلوب كرد. در بازی دوم (18 بهمن55) در حالی كه بازی گره خورده بود و تابلوی ورزشگاه آزادی نتیجه را صفر – صفر نشان می داد باز هم یك ضربه تماشایی از سوی پروین ، فریادرس تیم ملی شد.

همچنین در این سال تیمهای تاج و پرسپولیس دو بار در برابر هم قرار گرفتند كه هر دو بازی با نتیجه1-1 مساوی شد.

ادامه دارد ...

نويسنده: a.reysian تاريخ: شنبه 6 خرداد 1391برچسب:علي بروين,, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید اين وبلاگ و سايت aminreysian.epage.ir شخصيه و از دوستان عزيز خواهشمنديم اگر رونوشت و كبي از مطالب و ديگر محتواي سايت و وبلاگ برداشتند منبع را ذكر كنند.aminreysian.lxb.ir مديرسايت و وبلاگ

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to aminreysian.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com